De schakel tussen intuïtie & manifestatie
De schakel tussen intuïtie & manifestatie

Ontspanning, groei en inspiratie

Denk je dat je overgevoelig bent en kost ’t  je moeite jouw grenzen aan te geven? Heb je last van aanhoudende vermoeidheid en/of fysieke klachten? Gaan emoties geregeld met je aan de haal? Dan is er niets vreemds met je aan de hand. Je bent wellicht een hoog sensitief persoon (HSP).

Ben je nieuwsgierig naar de aard van deze gevoeligheid in jouw karakter ? En wil je leren hoe je er effectief mee om kunt omgaan? Gun jezelf een speciaal op jou afgestemde healing en reading.

Wat is healing?

Een healing leidt je woordeloos dichter naar jezelf. We nodigen je stap voor stap uit tot een diepe ontspanning, zodat je beter kunt waarnemen en voelen. Het denken verhuist tijdelijk naar de achtergrond. Healing activeert gestagneerde energie en prikkelt jouw lichaam en geest dat los te laten wat je niet langer dient.

Wat is reading?

Een reading brengt de blokkades en hun oorsprong onder woorden. Geeft je een inkijkje in jouw binnenwereld. Waar stroomt de energie wel, waar loopt ‘t vast en hebben emoties, lichamelijke en mentale klachten de overhand? Wat willen de blokkades je vertellen? Antwoorden op deze vragen leiden tot meer bewustzijn en inzicht.

Waar is het goed voor?

De combinatie van healing en reading helpt je door te dringen tot de kern van jouw vraag. En reikt je aan wat je nodig hebt om te leren accepteren wat er is of te besluiten tot het aanbrengen van verandering in je leven.

Wat krijg je er voor terug?

Lichaam en geest komen tot rust, zodat je harmonie en balans kunt ervaren. Jouw verbinding met de onuitputtelijke bron van levensenergie krijgt de kans zich te herstellen. Dit leidt tot vitaliteit, daadkracht en inspiratie. Je herontdekt hoog gevoeligheid als een kwaliteit.

Wil je vanuit jouw volle potentieel en passie het leven opnieuw vormgeven? En je doelen ook echt realiseren? Verras jezelf dan met een ontmoeting en neem contact op. We verheugen ons op je komst!

Caspar Veeger: 06 – 814 66 88 7
Nicole Tulfer: 06 – 14 66 62 62

Van Eeghenstraat 11-hs
Amsterdam

 

0 Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Caspar Veeger

Caspar Veeger:
06 - 814 66 88 7

Nicole Tulfer:
06 - 14 66 62 62

“facebook email icon