De schakel tussen intuïtie & manifestatie
De schakel tussen intuïtie & manifestatie

Nicole-Caspar

Als je hebt besloten dat het tijd is om in jezelf te investeren door een sessie te boeken, wil je ‘t liefst een garantie op succes. Hoe weet je nu of je de juiste aanbieder voor jouw probleem of struikelblok in het leven hebt gevonden? Drie sleutelwoorden zijn hierbij van belang:

Veiligheid (je geborgen voelen om je vrij te kunnen uiten), Vertrouwen (je gezien, gehoord en geroepen voelen) en Verbinding (een connectie in interactie met elkaar voelen). Wij stellen ons in dit blog aan je voor. Check maar bij jezelf of dat wat wij schrijven, maar ook tussen de regels door aan energie en intentie mee willen geven, jou raakt. Je nieuwsgierig maakt. Volg je intuïtie en ontdek of de 3 V’s voor jou op hun plek vallen.

 

De eerste ontmoeting

Wie zijn wij, Caspar en Nicole? En op basis waarvan hebben wij voor elkaar gekozen? Hoe zijn wij vervolgens collega’s geworden? Dit proces is eigenlijk precies zo verlopen als wij in de aanhef van dit blog beschrijven. Onze eerste ontmoeting heeft plaatsgevonden in Centrum de Roos in Amsterdam, waar we ook nu nog steeds werkzaam zijn. Plotseling, ontstaan door een spontane ingeving in het voorbijgaan, een vraag van Nicole aan Caspar over het geven van healing.

Een gesprek ontstond, we maakten contact, er volgde een korte healing. Maar wat veel essentiëler was, de energie begon te stromen en bouwde zich in hoog tempo op. We merkten het allebei, maar wisten op dat moment nog niet wat het betekende en welke invloed deze ontmoeting zou krijgen op ons leven. Toch voelden we beide dat het de moeite waard was om elkaar nog eens te zien en te onderzoeken wat we met ons gezamenlijk energieveld zouden kunnen doen.

We spraken af of om een uitwisseling te doen; healing en reading. En daar zijn we tot op de dag van vandaag nog wekelijks onafgebroken mee bezig. We noemen het zelfonderhoud, voeding en inspiratie voor onszelf en ons vak. Want elk mens zou er wat ons betreft verstandig aan doen zichzelf regelmatig onder handen te (laten) nemen, te reflecteren op zichzelf en te investeren in een gezonde balans tussen lichaam en geest. Zo zijn wij in staat jou zo zuiver, neutraal en open mogelijk tegemoet te komen.

Wat is karakteristiek aan Caspar & Nicole?

Ik, Nicole, zou Caspar omschrijven als een creatief, enthousiast, warmhartig, spontaan, empathisch, doelgericht maar ook praktisch ingesteld mens. Caspar heeft ruim 20 jaar als masseur gewerkt op diverse plekken in Amsterdam. Zich vervolgens intensief bekwaamd in het geven van healing en Reconnective Healing in het bijzonder. Caspar werkt met veel toewijding, een grote interesse in en nieuwsgierigheid naar de kern van elke persoon die zijn pad kruist.

Ik, Caspar, werk wekelijks nauw samen met Nicole en kan haar typeren als een integere, analytische, scherpzinnige, verfijnde, invoelende, heldere en verbindende persoonlijkheid. Nicole is haar loopbaan begonnen als coach, trainer en adviseur in het bedrijfsleven. Zich daarna meer en meer gericht op energiewerk via opleidingen op het gebied van healing, reading, lichtwerk en regressie. Ook houdt Nicole zich bezig met Space Clearing, het energetisch zuiveren en in balans brengen van huizen en gebouwen.

Op Linkedin en Facebook kun je, als je daar behoefte aan hebt, meer informatie vinden over onze persoonlijke achtergrond, aandachtsgebieden, opleidingen en opgedane werkervaring.

Twinfinity

Wij bundelen al geruime tijd met veel plezier & passie onze talenten en ervaring in Twinfinity. Een samenwerking geboren uit een tweelingziel verbinding. Dit betekent dat we, feilloos afgestemd op elkaar tijdens een sessie, aanvoelen wat jij nodig hebt om te groeien en bloeien in het leven. De balans tussen mannelijke en vrouwelijk energie in lichaam en ziel vertegenwoordigen. Met het doel jouw welzijn te bevorderen en naar een hoger niveau van bewustzijn en gezondheid te brengen. Om zo weer heel en vol van het leven te kunnen genieten. Dat is wat we je van harte toewensen!

0 Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Caspar Veeger

Caspar Veeger

Nicole Tulfer

“facebook email icon