De schakel tussen intuïtie & manifestatie
De schakel tussen intuïtie & manifestatie

Eerste hulp bij stralingsgevoeligheid

Vorige week schreven we over mensen die tijdens een ontmoeting (onbedoeld en soms bewust) jouw energiesysteem kunnen saboteren. Energie lekt weg zonder dat je ‘t in de gaten hebt. Dit blog is een vervolg op het thema energetisch hacken en gaat in op elektromagnetische straling die jouw levensenergie (het elektromagnetisch veld van het lichaam) beïnvloedt en doet afnemen. Lees hier verder over wat er aan te doen.

Hoe weet ik of ik last heb van straling?

Kost het je moeite om in slaap te vallen, slaap je onrustig en word je niet uitgerust wakker? Heb je het gevoel dat de sfeer/energie in jouw huis niet beschermend voor je werkt? Je niet voldoende oplaadt in jouw huis, de veilige haven in het leven? Beantwoord je deze twee vragen met een ja? Dan loont ‘t te onderzoeken hoeveel invloed elektromagnetische straling heeft op jou.

Niet alleen in huis, maar ook op kantoor, op straat, eigenlijk overal is er sprake van de aanwezigheid van straling. Denk aan de vele wifi hotspots, wifi netwerken die in en om het huis actief zijn, zendmasten, mobiele telefoons,  televisie en computerschermen. Ze genereren een hoop straling die je ongemerkt absorbeert. Kortom je bent onderdeel van een kunstmatige matrix zonder dat je er bewust voor gekozen hebt.

Nu denk je wellicht, ja waar, maar wat kan ik dan doen om vast te stellen of en in welke mate ik er last van heb? Er zijn een aantal symptomen die duiden op stralingsgevoeligheid, namelijk de genoemde slaapproblemen als eerste indicator. Gevolgd door gevoelens van onrust, opgejaagdheid, angst, stress en zelfs op termijn het verzwakken van het immuunsysteem. Dit laatste kan leiden tot ontwikkeling van ziekten.

Wat kan ik zelf ondernemen?

Onderzoek doen door straling te laten meten. Een zinnige exercitie wanneer je precies wilt weten hoe het zit. We kunnen ook een andere, meer praktische route nemen door kristallen op strategische plaatsen neer te leggen of bij je te dragen. Op deze wijze ervaar je proefondervindelijk welke veranderingen er optreden in jouw energieniveau.

Graag attenderen we je op 2 kristallen en orgoniet om straling te neutraliseren:

Zwarte Toermalijn

Zwarte toermalijn is de meest bekende en gebruikte kristal in de strijd tegen elektromagnetische smog. Het kristal werkt als een energetisch schild tegen lager frequente energie. Het beschermt je; de gifstoffen worden langs de chakra’s richting de aarde afgevoerd. Zwarte toermalijn bevordert daarnaast het zelfvertrouwen en vermindert angst, spanning & stress.

Leg het kristal bij de telefoon, een computerscherm, de televisie en in de meterkast. Op het lijf gedragen werkt het ook grondend, omdat het kristal sterk verbonden is met het 1echakra. Een gebalanceerd 1e chakra resulteert in: stevig in je schoenen staan, je veilig en vitaal voelen.

Shungiet

Shungiet (zie foto hierboven) werkt nog effectiever op elektromagnetische straling dan de zwarte toermalijn. Het functioneert als een detectiepoortje; energie die niet past bij jouw frequentie, ziek maakt of anderszins vervuilend of verstorend werkt komt niet voorbij de shungiet. De negatieve energie ketst af, wordt door de kristal opgenomen en verdwijnt direct uit het auraveld.

Shungiet is wat moeilijker verkrijgbaar en prijziger dan de toermalijn, zeker als het gaat om edel shungiet (een zilverkleurige variant). Draag het op het 3e chakra (thema: jouw innerlijke kracht naar buiten brengen) of 4e chakra (thema: zelfliefde, jezelf serieus nemen) in contact met de  huid. Of leg shungiet op het nachtkastje voor een rustige nacht en diepe slaap.

Orgoniet

Orgoniet bestaat uit 3 basis componenten:

  •  Een natuurlijke hars die (negatief geladen) energie aantrekt.
  •  Een kristal die deze energie ontvangt, aanpast en omzet in positieve energie.
  •  Een metaal, ijzer, aluminium, koper of messing, dat de energie weer terugkaatst.

Orgoniet leidt je naar volledige ontspanning. Werkt reinigend, beschermend en laadt je fysiek op. De oplaadfunctie is ook te gebruiken ten gunste van ons voedsel, drinkwater, de groei van planten en zelfs de lucht die we als mens inademen. Met orgoniet voel je je vitaler en meer in harmonie met de omgeving.

Plaats orgoniet onder het voeteneinde van je bed, op een centrale plek in de woonkamer of  werkruimte. Orgoniet is voor deze doeleinden meestal te koop in piramide- of conische vorm. Ook zijn er hangers van orgoniet  om op het lichaam te dragen .

Shungiet en orgoniet zijn zelfreinigend, zwarte toermalijn niet.

Lees meer over het reinigen van kristallen in ons blog “Kristalhelder”.

0 Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Caspar Veeger

Caspar Veeger

Nicole Tulfer

“facebook email icon